Paradigm

« | »

Leni Björklund bekämpar ondskan

paradigm | 22 April, 2006 13:47

Leni Björklund vill rensa ut nazisterna ur det svenska försvaret - med den intressanta motiveringen att "försvarsmakten och ÖB står för en värdegrund som är helt motsatt nazistiska värderingar". Och efter nazisterna kommer man att rensa ut traditionella muslimer och kristna vars medeltida kvinnosyn även den rimligen är oförenlig med nämnda värdegrund. Och sedan ryker kommunisterna förstås.

Och förresten, varför ska detta bara gälla försvaret? Rimligen borde väl alla samhällsinstitutioner rensas från misshagliga element. Noga räknat borde ingen behöva befatta sig med dessa individer. Det bästa vore därför att upprätta läger för dem så att den rättänkande allmännheten skyddas. Det är tur att vi har Leni.


kommentarer

Comment Icon Nassar i uniform

Joel Malmqvist | 26/04/2006, 08:37

Så du tycker att det är bra att vi utbildar nazister i att använda automatvapen och spränga saker?

Comment Icon

Paradigm | 26/04/2006, 14:11

Jag tycker att man ska ha rätt att vara nazist och att nazister ska ha rätt att vara en del av det svenska samhället.

Sedan kan man naturligtvis ha ögonen på vissa individer som kan utgöra en säkerhetsrisk. Men det är en helt annan sak än att rensa ut folk som har "fel" värderingar.

Lägg till en kommentar
 authimage 

Fatal error: Call to a member function isEnabled() on a non-object in /home/userB/b0163600/public_html/bloggsite.se/tmp/190/%%168^%%1685944611^commentform.template.php on line 18