Paradigm

« | »

Angels in America

paradigm | 24 September, 2006 20:21

Till och med SVT har lyckats göra något vettigt, nämligen att reprisera Angels in America, en annorlunda TV-serie om aidsepidemin i New York på åttiotalet. Missade tyvärr början så någon gång får man väl se om alltihop. Visst märks det att det är en teaterpjäs som omarbetats, men det gör inte så mycket. Tvärtom känns det rätt skönt med lite längre scener med mycket dialog istället för alla ADHD-anpassade tjugosekundersscener som gäller nuförtiden. Och skådespelarna är ruggigt bra - Al Pacino, Meryl Streep - till och med Emma Thompson, som jag brukar ha allvarliga problem med, är långt över förväntan. Även de mindre kända skådespelarna gör mycket bra ifrån sig.

Varför kan man inte göra fler serier som håller den här klassen? Kanske för dyrt; för liten publik. Fast man borde väl kunna sponsra ihop till smalare produktioner? Gör ett pilotavsnitt lägg ut det på nätet och se om någon nappar. Jag hade i alla fall lagt en hundring på den här.


kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage 

Fatal error: Call to a member function isEnabled() on a non-object in /home/userB/b0163600/public_html/bloggsite.se/tmp/190/%%168^%%1685944611^commentform.template.php on line 18