Paradigm

« | »

Min hemliga familj

paradigm | 15 Mars, 2006 14:43

En del människor kan man känna i åratal, utan och innan, men man kommer dem ändå aldrig inpå livet. I någon mån gäller det nog de flesta. Det kräver både tid och en viss samstämmighet för att nå till något som kan kallas förtrolighet.

Men så finns det ett litet fåtal som man knyter an till omedelbart. Och det har inget med kön, ålder, etnicitet, utbildning eller personlighet att göra. Så fort man träffar en sådan person slappnar man av direkt, det är som om man redan känner varandra. Man tittar på varandra och ler igenkännade.

Jag träffade en sådan person i Konsumbutiken för ett tag sedan. Jag får en känsla av att någon tittar på mig och mycket riktigt där är hon. Och det där bandet mellan oss känns lika starkt som för trettio år sedan.

Finns det någon sorts underjordiska ledningar som förbinder vissa människor med varandra och vem har i så fall dragit dem?


kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage 

Fatal error: Call to a member function isEnabled() on a non-object in /home/userB/b0163600/public_html/bloggsite.se/tmp/190/%%168^%%1685944611^commentform.template.php on line 18